Xena meteorite dog

Detta är en fotoblogg om min hund Xena. Hon är(numera) Sveriges första meteorit hund. Var med och följ Xenas utveckling!

Black and white

Kategori: Allmänt

 

Kommentarer

  • Piraten Gretteheim säger:

    Hallå min unge man!
    Är just hemkommen efter en massa ärenden i Tveta härad (Södra Vätterbygden). Fialotta har fått klona klippta och jag och Kerstin har varit på kondis och druckit kaffe och käkat bakelser. Efter allt detta besvär har vi varit hos slaktarn och köpt kalvlägg med ben till Fialotta (hon är ju ändå en liten mördarhund som behöver något att sätta tänderna i :)

    Det var förbannat trevligt att möta två riktiga hundar ute vid flygfältet. Var ni förresten kvar när Jas-planen dånande cirklade runt Axamo? Det var ett jävla liv för människors öron. Fialotta bevärdigade Jas-planen med ett glatt voff och sedan inget mer. Hennes numera nerlagda blogg hittar du om du googlar på FIALOTTA FOXTERRIER

    Nu skall jag gå och lägga mig på soffan en stund. Det hjärtsviktande hjärtat måste få lite lugn ich ro en stund med Nitroglycerin som tilltugg. När jag vaknar skall jag kolla lite noggrannare på både din Meteoritsidan och din sida om meteorithunden Xena och hennes kompis. Kerstin och Fialotta hälsar.

    [PS] Jag länkar till mitt senaste projekt som jag låtit kalla SAGAN OM DEN KRIMINELLE MUSIKANTEN, som handlar om en före detta bandit som på grund av en olyckshändelse (inte i tjänsten) blivit totalförlamad till både kropp och själ. Därifrån hittad du det mesta om mig och mina bravader :)

    Svar: Tack själv, det blev ett kul möte, planen är fångade med mobilerna! :)
    Xena

    2012-10-10 | 17:46:53
    Bloggadress: http://piratmusik.blogspot.se/

Kommentera inlägget här: